|
Správce : Hastatus ; Založeno: 26.12 2005 ; Příspěvků : 667 Prosím bez rasistických výpadů!!! Pouze objektivně a konstruktivně!
Příspěvky mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé. Registrovat se můžete zde
<< 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | 34 | >>
 | Odpověď na příspěvek od PapaSmurf [20.4. 2010 21:26] Já s nimi neměl skoro žádné vztahy - já jsem přece ten magor, co chlastá koňak ze správné skleničky a tihle maníci myslím měli potíže i se čtením a psaním. jen jsou to ti jediné, které jsem kdy viděl pracovat |
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [19.4. 2010 7:45] Tak zrovna s Konyovými jsem dobré vztahy neměl. Ale já znám hodně romáků co makají jak če ,éé no makají.Já jsem byl zvyklký, ale zdechnul bych. |
 | Odpověď na příspěvek od PapaSmurf [16.4. 2010 16:00] kupodivu jako mlaďoch jsem si na mé dekadentní choutky vydělával mimo jiné i podbíjením kolejí. A k tomu se kromě mocného stroje ze západního Německa používají i krumpáče. Btw. Při té příležitosti jsem poznal i rodinu Konyovu, které by měli postavit pomník, coby jediným Romům, které jsem kdy viděl na vlastní oči pracovat.
|
 | ale na to mi nejspíše odpoví až v pondělí, bo není v práci.  |
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [16.4. 2010 10:53] Stejně by mně zajímalo, jestli jsi někdy v životě viděl, ééé, viděl asi jo, oprava, držel v ruce krumpáč. Éééé držel to taky asi není vono, mohl jsi ho někomu podat. Á áá, pracoval s krumpáčem, to je to na co se chci zeptat ?
  |
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [15.4. 2010 16:19] Ty dylino, co jebeš do Šumbarku.
|
 | Odpověď na příspěvek od občan [16.4. 2010 9:32]
...jojo....to je jak se říká....trefa do černého  |
 | Odpověď na příspěvek od občan [16.4. 2010 9:32] jo a já germánský bílý protestant abych na to všechno dřel jak černý...
 |
 | občan [16.4. 2010 9:32] - algar
| |
 | jj, nebo si vem ty koledy: "ty černý vzadu" u třech králů:-) Zkrátka společnost má důvod pro ehm jaksi..prostě hlubokou sebereflexi. To se pak nelze divit, že frustrovaní Romové kradou, neplatí nájem, nepracují, lžou jako když tiskne atd. :-))) |
 | Algar [16.4. 2010 9:10] -
| |
 | Odpověď na příspěvek od občan [16.4. 2010 9:02]
Jen počkej, až ti zakážou šachy, známou hru kde výhradně a vždy zahajuje tah bílý, černí jsou až jako druzí...to tě ten humor brzy přejde:-)
|
 | občan [16.4. 2010 9:02] - Jerry
| |
 | Slyšel jsem od jednoho pána s velkou hlavou, že se zpětně budou přezkoumávat podmínky při výrobě v závodu Romo Fulnek;-) |
 | jak píšou na Face - za chvíli jim bude vadit i černé uhlí !!! |
 | Tluchuba [15.4. 2010 18:30] - Jiný Rom to vidí jinak
| |
 | Odpověď na příspěvek od ondik [15.4. 2010 16:12] jo, Romové ze šumbarku mu jen závidějí tu dokonalou čerň!
 |
 | Dyškrymynácyja, chtějí zakázat mikeše, protože je černý! |
 | Superingo [15.4. 2010 11:06] - zachraňte Mikeše
| |
 | Hledat řešení stojí hodně času a ten by jim chyběl na to, aby mohli špekulovat jak vymrdat s lidma a přihrát si nějaký miliónek domů. A kdo by nes kůži na trh, a zdarma |
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [15.2. 2010 14:03] asi máš tady v tomto pravdu.Nevěřím,že všechno kde psali,že to bylo za takové peníze je pravda.Někdo si šikovně nacpal kapsu | << 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 | 34 | >> Portál mesto-havirov.cz neručí a nenese zodpovědnost za obsah diskusních příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich autorů. Provozovatel si vyhrazuje právo odstraňovat diskusní příspěvky, které uzná jako nevhodné. Za nevhodné jsou považovány zejména texty, které jsou urážlivé, obsahují vulgární slova, mají rasistický obsah nebo nedodržují téma diskuse.
|