DISKUSNÍ PŘÍSPĚVKY DNE 5.2.2010: (22 příspěvků)
 | laskonka |
Diskuse: Slovní fotbal
 | Odpověď na příspěvek od RobinX [4.2. 2010 23:54] Holt nejsem zvyklý na Havířovský středověk, škoda slov, takže  |
Diskuse: Tramvaje v Havířově
 | Odpověď na příspěvek od Sunnie [5.2. 2010 12:23] mnam mnam mnam. |
Diskuse: Co bylo dnes k obědu?
 | brusleni dnesni i vcerejsi. bylo krasne, tak jsme toho museli vyuzit. slunicko hralo, vitr byl v jednu stranu desny, z druhe to byl nejlepsi kamarad :] |
Diskuse: Co mi dnes udělalo radost
 | Odpověď na příspěvek od Sunnie [5.2. 2010 12:32] Je a ja myslela, ze tam taky budes... moc skoda |
Diskuse: Ples portálu
 | Odpověď na příspěvek od Sunnie [5.2. 2010 12:21] tak já zdaleka všecky nemám, ale děkuju a gratuluju tobě. Mě to ještě potrvá  |
 | celaskon |
 | už jsem teda opravdu dlouho, dlouho nepřispívala... ale skutečně mě nasralo snížení mateřské  |
Diskuse: Co mě dnes nejvíc nasralo
 | Je mi líto, že mi to letos nevyjde... Tak si to tam užijte i za mě! |
Diskuse: Ples portálu
 | Odpověď na příspěvek od Kasace [27.1. 2010 10:51] mňau
 |
Diskuse: Věkový rozdíl
 | Odpověď na příspěvek od Shazy [27.1. 2010 13:57] Když já na to recept nemám, chodím obědvat do bio jídelny... Ale ta kapusta je normálně dušená, ochucená a jsou v ní namíchané kousky tofu, nic speciálního. Ale je to dobré. |
Diskuse: Co bylo dnes k obědu?
 | kastrace |
 | Odpověď na příspěvek od ananas [5.2. 2010 8:24] Gratuluju Já mám taky radost, že už mám všechny zkoušky za sebou  |
 | Odpověď na příspěvek od Kasace [27.1. 2010 10:51] Tak to bych chtěla zažít  |
Diskuse: Věkový rozdíl
 | udělal :) |
 | Odpověď na příspěvek od silesian [5.2. 2010 7:58]
Proč havířovských? Myslíš, že v jiných městech je to jiné? Samozřejmě že není... třeba co se týče cyklostezek, tak momentálně vede s velkým náskokem Praha
http://www.ceskenoviny.cz/zpravy/magistrat-postavil-ve-vysoc anech-cyklostezku-drazsi-nez-silnice/428865
Tenhle stát je tím vším prostě prolezlý, běžný občan ale vidí jen to, co se děje v jeho městě (schválně, kolik z vás sleduje do čeho se investuje třeba v Třinci), , případně občas media napíšou o Praze, neb tam je těch penez nejvíce, takže se tam neúčelně investuje ve velkém. Bavil jsem se nedávno s člověkem, co bydlí v Mostech u Jablunkova a tam je to, co se týče investic taky velmi zajímavá story |
Diskuse: Jak se mění hlavní třída
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [8.11. 2009 11:15] Tak já nevím... mně to připadá,že jste nerozpoznali hlavní účel havířovských investic ! A to od cyklostezek až po "cokoli"... a tím je utratit peníze !!!  |
 | Odpověď na příspěvek od penguin2 [5.2. 2010 1:32] ... neznáte systém funkce ! zelená na přechodu pro chodce vymezuje pouze dobu,po kterou lze zahájit přecházení,neboli vstoupit do vozovky... a po naskočení červené dál běží doba pro dokončení přecházení... takže to není pro létající,ale pro chodce...  |
 | hlavní třída se sic mění,ale hrůza přecházet na přechodu kde jsou semafory.Sotva tam spadne zelená a než člověk vleze na přechod tak tam je červená.To je nastavené pro lítající nebo pro chodce?Zajímalo by mě kdo to nastavuje.Zdraví člověk má co dělat,aby to ztihl přejít.Pak co chudáci starší lidé,kterým se už špatně chodí.Kde by se dal podat návrh,aby to trochu prodloužili?Pro auta to je nastavené dostatečnou dobu. |
 | tabatěrka
|
 | Ten Šenov, to byla dobrá práce, k tomu nic nezbývá, jen blahopřát. |
 | Spojení do Suché dostačující opravdu je. Jen by to chtělo, aby busy končily na nádraží, ne pár set metrů od něj. A některé spoje o pár minut posunout, aby se vylepšily přestupní vazby. |
|