DISKUSNÍ PŘÍSPĚVKY DNE 8.2.2010: (18 příspěvků)
 | cyp [8.2. 2010 19:00] |
 | Odpověď na příspěvek od RobinX [8.2. 2010 15:04] Víš, s tou Prahou je to jako s Maledivy, taky nechápu, co se na nich všem líbí. Životní podmínky tam jsou lepší jen proto že je tam jenom teplo, slunce, krásné moře, klid....
Zamysli se nad sebou. |
Diskuse: Jak se mění hlavní třída
 | pinta_pinte [8.2. 2010 18:21] - Lesy mizí v kamnech havířovských Romů
|
Diskuse: Soužití s Romy v Havířově
 | Odpověď na příspěvek od R_o.b.i_n [8.2. 2010 16:03] ...ještěže tu máme uznávaného vědce a odborníka Robina... |
Diskuse: Ekologické otázky
 | Po přečtení článku v novinách mám pocit, že by lidé označovaní v médiích jako vědci, odborníci apod. měli přestat fetovat. Protože rada pro náš kraj, aby lidé nechali své auta doma a jeli např. tramvají, tak tu může dát jen zfetovaný dement. Za 1. Tramvaje může využít pár procent lidí v tomto kraji,. 2. Pokud si myslí, že automobilový průmysl může za špatné ovzduší, tak už se nemůžem divit ničemu. Když v našem kraji se může automobilový průmysl podílet přibližně IMHO cca10%. A většinu tvoří těžký průmysl (Mittál, Třinec, atd.) a kolem 15% celkové zněčitětní bude z rodiných domů (lokálně to procento bude i výrazně vyšší) a za 3. radit lidem ať tráví více času ve zněčištěném ovzduší - raději bez komentáře. |
Diskuse: Ekologické otázky
 | V Praze mají bordel všude... Buďte rádi za ten Havířov. Já bych v Praze nevydržel déle než týden. Památky projít a pak rychle pryč. Je docela smuté, jak lidi z Ostravska na svůj domov nadávají a vychvalují Prahu - životní podmínky tam jsou lepší jen proto že je sídlo parlamentu, vlády a všech těch lidí, co ždímají prachy... a když už něco uvolní, tak to jde do Prahy, aby to šlo vidět!!! Můj názor. |
 | Odpověď na příspěvek od Shoto [27.1. 2010 10:21] ani nemluv taky jsem byla v šoku co z toho dobráka vylezlo za s...i |
Diskuse: Věkový rozdíl
 | katestrofa |
Diskuse: Slovní fotbal
 | ad hormonální antikoncepce: nic není zadara, milé baby. To, že si můžete vrznout kde chcete a s kým chcete a samy si zmanažovat, kdy a s kým otěhotníte má i pár mínusů: 1, přestáváte být vášnivou samičkou a stáváte se pracovním strojem. Je to pomalý a těžko postřehnutelný proces, nicméně až se probudíte v 38 bez chlapa, bez dítěte a s plným diářem povinností, pochopíte. 2, Stojí to prachy a ztracený čas. 3, je to jen chemie a ta má i vedlejší následky - třeba nějaký ten špek navíc 4, no a až to vysadíte, dost riskujete dvoj- až osmerčata.
Proto, až nějaký génius přijde s antikoncepcí pro chlapy, vážně jí žrát nebudu a pokud antikoncepci v tabletce, tak možná jednou za pár let postinor po nějaké noční nehodě.
Btw. ta úplně nejprimitivnější antikoncepce ( hned se do děvčete nevycákat...) není zas tak neúčinná, jak tvrdí letáky na hormonální antikoncepci ( dokonce je podle mne jistější než kondom, protože tam nikdy neohlídáte třeba jeho protrhnutí ) |
Diskuse: Antikoncepce
 | Odpověď na příspěvek od LADY_X [8.2. 2010 9:28] Tak nějak, 80% matek na to sere, neboť srdéčko tlukoucí pro děti je jen feminacistický mýtus a blábol. Pokud ten chlap už padesát let má z 80% v ordinaci schízy, které tvrdí, že s dítětem cvičí, ale on jako praktik vidí, že necvičí ani náhodou, pak je div, že ještě není masovým vrahem. ( nejhorší je, že on jim nemůže ani beztrestně říct " nechoďte sem, neděláte co Vám říkám, okrádáme se navzájem jen o čas", protože křivonožkova matka by se pak s ním soudila...)
|
Diskuse: Havířovská nemocnice
 | Odpověď na příspěvek od Kasace [8.2. 2010 10:16] říkal jsem mňau a komu se to nelíbí, tomu zlomím ruku!
 |
 | Odpověď na příspěvek od Kasace [8.2. 2010 10:19] Odpověď na příspěvek od Algar [5.2. 2010 8:03] to je pravda, tunel to bude asi ve všech obcích, ale člověk vyjede z domu a po cyklostezce dojede třeba do své oblíbené hospody. Kromě Havířova. Tam vystartuje, po pěti metrech narazí na lampu veřejného osvětlení. To že si rozbije hlavu a kolo, nevadí, protože po dalších 5 metrech stezka končí
   |
 | Odpověď na příspěvek od Algar [5.2. 2010 8:03] Každopádně ty pražské alespoň vedou z bodu A - smysluplného do bodu B - smysluplného. |
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [5.2. 2010 12:31] Štěňátko! |
 | Odpověď na příspěvek od Superingo [8.2. 2010 8:59] Koukám, že máš hlad :-) |
Diskuse: Co bylo dnes k obědu?
 | já sama s tímto doktorem zkušenosti nemám, takže jej nemohu soudit. Slyšela jsem na něj kdovíco. Vzhledem k tomu, že dceři musím dávat široké balení, protože má problém s kyčlemi, tak je to pro mě celkem aktuální. Bavila jsem se shodou okolností o něm s tchýní. Říkala, že se vozil po matkách, které na kontrolu s kyčlemi vždy dítěti daly široké balení, ale jinak je nedávaly. Tak nějak mám pocit, že si vůbec neuvědomovaly, že to nedělají pro sebe a své pohodlí, ale pro své dítě. On to poznal. ( ringo to níže popsal trochu jinak :-) ) |
 | jak v sobotu, tak v neděli byl oběd pro dva z víceméně jedné pořádné porce ( cesta jak si žrát, ale nebýt tlustý jako prase...) Takže sobota: Kachní prsa - namarinovaná v kombinaci červené víno, rozmarýn, tymián, sůl a ocet balsamico, poté velmi pomalu pečená a k tomu jsem z výpeku a pomerančovo zázvorové marmelády udělal šťávu. K tomu brkaše a šáňo růžovka suchá. Neděle - zapékaná treska a k tomu bageta ( a majonéza, no jo, no....) Víno růžové suché.
Dnes, jak pevně věřím, bude vinná klobása od řezníka z Pavláku a k tomu brkaše :-) |
Diskuse: Co bylo dnes k obědu?
 | Odpověď na příspěvek od R_o.b.i_n [3.1. 2010 0:06] Odpověď na příspěvek od Superingo [8.2. 2010 8:42]
Z vlastní zkušenosti musím říct, že to bude asi tak, jak píše superingo. V mládí jsem měl taky nějaké ty skoliózy a křivé páteře, a zatímco jiné doktorky se k tomu celému stavěly, jakoby jim to bylo u prdele (prostě jen další položka v seznamu), Mareš šel vždy za svým cílem. Kontrola po půl roce u něj fakt byla poctivá kontrola. Pokud někdo podváděl (necvičil, nerehabilitoval), dostal po právu za uši. |
 | Odpověď na příspěvek od R_o.b.i_n [3.1. 2010 0:06] všichni máme rovné nohy, protože naše matky jebal ( ne doslova, obrazně...) tenhle neuvěřitelný hulvát. Ovšem jednou jsem s ním byl tváří v tvář a choval se úplně normálně - takže to bude asi tak: Den co den je konfrontován s tunou matek, které s dětmi necvičí a snaží se mu namluvit kraviny. Pán Bůh tomu doktorovi nadělil více nadání na ortopedii než diplomacie. Výsledkem jsou desítky rovných kostí a desítky nasraných pacientů. Pořád lepší skóre než doktoři kteří produkují nasrané pacienty s křivými kostmi ( a že jich taky je...)
 |
|