AktualityKulturaFirmyOrganizaceInzerce 
logo   znak
hrana1 hrana2
PortálKec BlogyDiskuseUživateléMapa 
Havířovské fórum
Naše město
Firmy a služby
Kulturní dění
Volný čas a sport
Hospody a kluby
Tento server
Lidé a společnost
Počítače a Internet
Láska a vztahy
Všeobecný pokec
Zábava
Ostatní
100 nejnovějších
Založit diskusi
Top diskutujících
Pravidla diskusí

elektronický podpis
Uživatel
login:  
heslo: 
Blogy
Inzerce
Diskuse
Počasí
Pondělí 6. 9.
     Den: 11°C
     Noc: 5°C

Úterý 7. 9.
     Den: 15°C
     Noc: 7°C

Středa 8. 9.
     Den: 15°C
     Noc: 11°C

Návštěvnost
TOPlist
Kontakt
Kontaktní formulář

DISKUSNÍ PŘÍSPĚVKY DNE 9.2.2010:

(22 příspěvků)

LADY_X [9.2. 2010 20:21] 
Odpověď na příspěvek od penguin2 [9.2. 2010 20:06]
jak jsem psala, tohoto doktora jsem v životě nepotkala, takže vlastní zkušenost s ním nemám a nemohu jej soudit.
Já sama problémy s kyčlema nemám, tak doufám, že ani dcera je mít nebude. Děkuji za nabídku :-)

Diskuse: Havířovská nemocnice

LADY_X [9.2. 2010 20:19] 
Odpověď na příspěvek od penguin2 [9.2. 2010 20:11]
v pondělí jdu s malou na kontrolu. V šesti týdnech mi doktorka doporučila, abych malé dávala široké balení a kontrolu po čtyřech týdnech. Viděla tam již zlepšení. Jeden kloub měla dobrý a druhý se spravil. Takže doufám, že jak půjdu nyní na kontrolu, tak to snad již bude dobré. Minimálně však do půl roku ji široké balení budu muset dávat 24 hodin denně.

penguin2 [9.2. 2010 20:11] 
Odpověď na příspěvek od LADY_X [8.2. 2010 9:28]
a ještě pokud Vám mohu poradit tak né jenže budete dávat široké balení,ale hlavně s dítětem cvičte co nejvíc to jde.Tam by mohl vzniknout problém a vůbec né malý.Pokud máte zájem tak mi tady nechte vzkaz a já bych vám zkusila po zkušenostech,které mám poradit a to nemám malé zkušenosti.Je to dědičné tak Vám asi je jasné,že jedno z mých dětí bylo do 9měsíců jakoby na řemenech a to v OV.Tady bych nikdy s dítětem nešla.

penguin2 [9.2. 2010 20:06] 
Odpověď na příspěvek od LADY_X [8.2. 2010 9:28]
tak já mám opravdu jinou zkušenost s panem dr.Marešem,neteř mi před nějakýma 25lety dostal, podotýkám málem,pod nože.Já ji odvezla ke kapacitů do OV a tam ji za 5minut 12 dali do pořádku bez operací,ale bylo to tak tak.Já sama mám problémy s kyčlema a to je opravdový hulvát,nekomunikuje.Prostě sám jedná a nezdělí co dělá,takže jsem od něj ve 20letech utekla do OV a pak do Orlové.Jinam bych ani nešla ještě do Karviné.Tady není ortopéd kapacita tady né.A jeto hodně smutné

penguin2 [9.2. 2010 19:57] 
šibenice

Diskuse: Slovní fotbal

jachym.b [9.2. 2010 19:15] 
Balon je k pronajmu.....

Diskuse: Hostinec Na Selské (Balon)

fatal [9.2. 2010 15:57] 
Odpověď na příspěvek od občan [9.2. 2010 11:17]
Jaká památka? Tady pořád komunismus jede.

Diskuse: Jak se mění hlavní třída

Superingo [9.2. 2010 14:42] 
Odpověď na příspěvek od pufina [9.2. 2010 12:01]
nejde o to, že bys o chuť přišla ( je to podobné jak s těhotenstvím, některou to bavit přestane, jinou ne), ale o přirozené výkyvy se všemi plusy a mínusy, kdy některé dny v měsíci jsi nadržená samička ( a dáš šanci se vhodným samcům předvést) a některé jsi pruda kritická, kdy je vhodný čas na to roztřídit mezi samci zrno od plev a to nejen na základě přísně racionální úvahy. Přirozený výběr je prostě u zobajících děvčat utlumen - nejsou dost aktivní ve výběru a vybírají často blbě. Následek je takový, že nakonec ani nemají s kým otěhotnět a pilule žerou zbytečně.

Diskuse: Antikoncepce

pufina [9.2. 2010 12:01] 
Já se opravdu musím smát, jak dokáže být chlap chytrej ohledně ženské antikoncepce...
No nevím, ale já žádný špek navíc díky antikoncepci neměla a o chuť na sex jsem taky nepřišla. Toto jsou jenom výmluvy "se sebou nespokojených" žeských. A pokud jsi na to milý Ringo, někdy v životě natrefil, tak ti můžu tleskat, že jsi někomu pěkně naletěl.
Pokud ženská maká, tak faldíky mít nebude. A pokud ženská nespí s někým s kým nechce, tak o chuť na sex taky nepřijde. Toto opravdu antikoncepce neovlivňuje a pokud je to na letáčku napsáno, tak v ojedinělých případech se to stát může, ale plno ženských se na toto vymlouvá už z toho důvodu, že chce mít od chlapa klid a nechce se jí chodit do posilovny.

občan [9.2. 2010 11:21]  - Superingo
Ono to pojídání pilulek u žen je docela racionální. Hodně chlapů tak nějak předpokládá, že si to ženská "nějak zařídí". No a když k tomu přidáš fakt, že chlap nikdy neotěhotní, tak je jasné, kdo se bude více zabývat bezpečností.

občan [9.2. 2010 11:17]  - kasace
Já myslím, že Havířov památka je. Na jeden utopický sen jménem komunismus.

Superingo [9.2. 2010 11:10] 
Odpověď na příspěvek od Kasace [9.2. 2010 9:49]
Odpověď na příspěvek od fatal [9.2. 2010 11:00]
Vzhledem k tomu, že otěhotnění mých dívek a žen mám již přes čtvrtstoletí docela pod kontrolou, nedělal bych z hormonální antikoncepce takový fetiš...
Ano, je mnohem pohodlnější žrát furt pilule, i když nikoho nemám, protože, co kdybych si náhodou někde přeci jen vrzla...
Podobné to může být u chlapa nad padesát. Když bude žrát každý den pilule na erekci, i když zrovna nikoho nemá, tak v případě, že by se náhodou nějaká našla, tak asi nezklame.
Jenže ženské požíračky prášků riskují když už ne špeky, tak snížený apetit a chlapský požírač pilulí zase zcela zbytečně může skončit na kardiologii. A oba docela zbytečně zahlcují lékaře a plení své peněženky.

fatal [9.2. 2010 11:00] 
Odpověď na příspěvek od Kasace [9.2. 2010 9:49]
Dokud neotěhotní.

Dendenka [9.2. 2010 10:40] 
Odpověď na příspěvek od Kasace [9.2. 2010 10:17]
asi tak nějak :)

a pokud si se choval slušně, tak si můžeš stěžovat u její vedoucí, madam dostane žlutou kartu :)

Diskuse: České Dráhy

Kasace [9.2. 2010 10:17] 
Odpověď na příspěvek od R_o.b.i_n [18.11. 2009 11:08]
Kdo ví, jak ses choval Ty.

Diskuse: České Dráhy

Kasace [9.2. 2010 10:16] 
Odpověď na příspěvek od Superingo [9.2. 2010 7:54]
Čištění lesa od popadaných větví a plesnivých stromů je jistě záslužné, ale kácení zdravých a mladých stromků, protože se nemusíš shýbat pro klacík je druhá věc.

Diskuse: Soužití s Romy v Havířově

Kasace [9.2. 2010 9:56] 
Odpověď na příspěvek od RobinX [8.2. 2010 15:04]
A v Havířově nejsou ani ty památky, tak co?

Kasace [9.2. 2010 9:49] 
Odpověď na příspěvek od Superingo [8.2. 2010 11:58]
Jsi snem všech dívek a žen. :-)

Hery [9.2. 2010 9:47] 
faleš

Diskuse: Slovní fotbal

občan [9.2. 2010 9:31]  - Superingo
Trefné přirovnání, není třeba dále rozvádět.

Superingo [9.2. 2010 8:37] 
Odpověď na příspěvek od RobinX [8.2. 2010 15:04]
nostalgie po Havířovu je jako nostalgie po DDR... Velkou roli hraje hodně selektivní paměť. Objektivně je Havířov hnusodíra, subjektivně je to i pro mne vcelku oblíbené místo.

Superingo [9.2. 2010 7:54] 
Odpověď na příspěvek od pinta_pinte [8.2. 2010 18:21] Obec, která má obecní les ( to nevím jestli je zrovna Havířov...) tohle může využít. V Bavorsku si dojdete na obec, vyzvednete si tzv. los, což je náhodná parcela v lese, kterou vyčistíte od pokácených a popadaných stromů a větví. Nikdo nikomu nic neplatí - obec má vyčištěný les a vy máte dřevo. Obec ušetří na vlastních roboších, kteří by to jinak čistili, vy se nadřete jak debilové, ale ta parcela většinou obsahuje tak dvě až tři plné vlečky kvalitního palivového dříví, takže rodina si jeden víkend zapracuje a část zimy pak topíte zadara

Diskuse: Soužití s Romy v Havířově

PortálSoft v3.50mesto-havirov.czjaspet.cz © 2010